Velkommen til min nye blogg.

Stor var min forundring i går kveld da jeg etter flere måneders bloggfravær  fant ut at  det var på tide med en oppdatering.
Uten noen som helst forhåndsvarsel til meg er bloggstedet  lagt ned, og bloggen ”annchristin1.bloggr.no” er historie.

Min umiddelbare reaksjon var forundring og irritasjon. Kjente at det var  litt trist å ha mistet mulighet en til å flytte mine meninger om mangt og meget til et annet bloggnettsted.

Jeg fant fort ut at det var liten vits å dvele ved det som var skjedd, jeg måtte heller bare kaste meg i det og få laget meg en ny blogg.

Ny blogg  – nye muligheter.

Tankene kom i sving, og med et  forrykende uvær ute er det helt greit å bruke en søndag til slike sysler.
Det er mange spørsmål å finne svar på og mye å ta stilling til når blogg skal etableres.  hvilket bloggsted skal velges, hvilket tema og navn vil jeg ha, og ikke minst, hvilket brukernavn skal velges. Det mest essensielle spørsmål er vel i grunnen ”Hva vil jeg med bloggingen egentlig?”

Svaret på dette får jeg finne utav etter hvert. Jeg liker  å skrive, og tenker på så mye rart. Alt fra banaliteter i hverdagen til de dypere tanker om meningen med livet og slikt. Spennvidden er stor, og mellom de grenseløse ytterpunktene  er det mye som gir meg inspirasjon og glede eller sorger.

Jeg klarer ikke å rendyrke min blogg til et spesifikt tema – til det er jeg alt for mangfoldig sammensatt. Men over tid regner jeg med at bloggingen vil gi et innblikk i hvem jeg er og hva jeg er opptatt av.

Hva er du opptatt av?Image

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

6 svar til Velkommen til min nye blogg.

 1. Christer sier:

  Velkommen tilbake!

  Liker

 2. Jone Skretting sier:

  Ja Ja Godt du har noe å gjøre.

  Liker

 3. Sally-Ann Vestad sier:

  Alltid kjekt å se hva som engasjerer andre 🙂 Dette er også en flott måte å utvide egen horisont på for oss som har valgt å følge deg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s