God smak – god ide?

Av alle slags ulike hostemixturer og kjerringråd som er utprøvd i den senere tid for å kurere hosten, kan jeg si at alt som skal gjøre godt ikke smaker godt.

Må vist prøve en ny vri ut fra ideen om at det som smaker godt sikkert gjør godt.

Utvalget i kjøleskapet er begrenset, men tilstrekkelig for det jeg trengte nå.

Dette varmes forsiktig opp i en gryte under stadig omrøring:

BildeBilde

 

Til slutt toppes koppen med litt nyristet fløte.

Bilde
(jeg liker best å riste fløten og ikke piske den. Blir fløyelsmyk og fin – eller smooth som noen liker å kalle det) J

Og vips så var nybrygget varm sjokolade klar til å nytes.

Bilde

Det smakte godt, men om det gjør godt, det vil vise seg. 🙂

 

 

  

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s