Hurtigmat – Kylling til middag

Kom hjem til ferdig middag i dag. Takk til poden for både god mat og ny ide.

Måtte bare vise bilde av den gode ideen. Hjertesalt som ”wrapping” eller tacoskjell – den ideen skal jeg ta i bruk ved flere anledninger. Spises som fingermat, bare husk å spise fra «stilkenden» til slutt.

IMG_3583

Ellers har poden puttet i mange godsaker:

Kyllinglår, shitake- og østerssopp, løk og vannkastanjer, delt opp i små terninger. Stekt i en saus av riseddik, ketchup, sennepspulver, hvitløk, chili, koriander, vårløk, soyasaus, kyllingkraft og sukker

Ferdig på en-to-tre. Raskere og enklere kan det nesten ikke bli.

 

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s