Indrefilet på 3 – 2 – 1

Dagen i dag har vært av det lange slaget. Merker at vi har fått tilbake den timen vi mistet tidligere i vår. Når det i tillegg regner og blåser ute, har det vært greit å bare holde seg inne og gjøre litt sånn husmorting i rolig bedagelig tempo.

Meg og strykejern er normalt ikke et godt team. Med strykejern i hånda pleier tålmodigheten min å være på nullpunktet, men ikke i dag. Det var rett og slett greit å stryke klær.

I tillegg har jeg brukt sofaen godt for å lese ei god bok.

Etter hvert som dagen gikk over til mørkere kveld, tentes stearinlysene overalt. Riktig så koselig og etter middag var det et par slag med kortspill.

Jeg har også brukt dagen til å tenke over hva motivasjon er og hva som motiverer meg. Dette var slett ikke helt enkelt å svare på, så det må jeg bruke mer tid på. Blir nok et tema i et senere blogginnlegg

IMG_3711

Middagen ble fløtegratinerte poteter, grønnsaker og indrefilet.
Her i huset er det en ting som gjelder for at alle skal være fornøyd med indrefileten;

3 – 2 – 1

Mitt kjøttstykke skal stekes i 3 minutter,
min kjære sitt kjøttstykke skal stekes i 2 minutter, og
poden sitt i 1 minutt

På hver side vel og merke 🙂

IMG_3712

Til god mat hører også godt drikke.

Nå skal jeg se ”Masterchef for Professionals” på TLC og deretter blir det ”Alt for Norge”.

God TV-kveld ønskes.

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s