Claridge´s hotel – hadde jeg bare visst

Siste dag av påsken 2015 og stor ro i heimen. Vi har vist litt forskjellig å putle på med hver for oss.

Jeg har kost meg med alt for mange kopper kaffe og sett alt for mye på TV. Tenk å se TV midt på dagen – det er kanskje litt ”waste of time”, men jeg har kost meg. Riktig slappet av.

NRK sendte en dokumentar om Claridge´s Hotel i Mayfair i London, og det fanget min oppmerksomhet. Jeg hadde jo vært der.

Tenk, der har jeg vært og den gang visste jeg slett ikke at det var et verdensberømt hotell. Sitter her og lurer på om jeg hadde fått en annen opplevelse den gang om jeg hadde visst. Får selvsagt ikke svar på det, men det jeg vet er at jeg hadde et av mine store øyeblikk på hotellet.

Vi var superglade og fornøyde da vi fikk bord på en av restaurantene til Gordon Ramsay – nettopp på Clarige´s hotel.

IMG_1086

At hotellet er i verdensklasse er det ingen tvil om, men jeg var ikke så opptatt av hotellets fasiliteter eller atmosfære den gangen jeg var der.

Kokkekunsten var det vi gledet oss mest over. Den mat og drikke vi fikk servert var uten tvil i verdensklasse. Da vi etter måltidet fikk omvisning på kjøkkenet og i vinkjelleren, ja da var vi nesten i himmelen begge to.

IMG_1053  IMG_1073

Så nå sitter jeg her og smiler og gleder meg over smaksminnene fra den spesielle kvelden. Det er godt med gode minner, og ekstra kjekt når de dukker opp helt uventet.

IMG_1060

Nå er det en hel evighet siden jeg har blogget noe som helst. Har liksom ikke hatt motivasjon til å mene så mye. Men så var det altså NRK som skulle få meg inn i skrivemodus.

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s