Siste dag av påsken 2015 og stor ro i heimen. Vi har vist litt forskjellig å putle på med hver for oss.
Jeg har kost meg med alt for mange kopper kaffe og sett alt for mye på TV. Tenk å se TV midt på dagen – det er kanskje litt ”waste of time”, men jeg har kost meg. Riktig slappet av.
NRK sendte en dokumentar om Claridge´s Hotel i Mayfair i London, og det fanget min oppmerksomhet. Jeg hadde jo vært der.
Tenk, der har jeg vært og den gang visste jeg slett ikke at det var et verdensberømt hotell. Sitter her og lurer på om jeg hadde fått en annen opplevelse den gang om jeg hadde visst. Får selvsagt ikke svar på det, men det jeg vet er at jeg hadde et av mine store øyeblikk på hotellet.
Vi var superglade og fornøyde da vi fikk bord på en av restaurantene til Gordon Ramsay – nettopp på Clarige´s hotel.
At hotellet er i verdensklasse er det ingen tvil om, men jeg var ikke så opptatt av hotellets fasiliteter eller atmosfære den gangen jeg var der.
Kokkekunsten var det vi gledet oss mest over. Den mat og drikke vi fikk servert var uten tvil i verdensklasse. Da vi etter måltidet fikk omvisning på kjøkkenet og i vinkjelleren, ja da var vi nesten i himmelen begge to.
Så nå sitter jeg her og smiler og gleder meg over smaksminnene fra den spesielle kvelden. Det er godt med gode minner, og ekstra kjekt når de dukker opp helt uventet.
Nå er det en hel evighet siden jeg har blogget noe som helst. Har liksom ikke hatt motivasjon til å mene så mye. Men så var det altså NRK som skulle få meg inn i skrivemodus.