Åpne dører – mulighetene er mange.

Dette er en søndag fylt med mange late aktiviteter og tid til ettertanke. Middagsgryten står og putrer for seg selv, (Boeuf Bourguignon ), hjemmelaget potetstappe er ferdig og får stå og godgjøre seg til kvelden. Sokker er paret, bad er vasket og et par vaskemaskiner er unnagjort.

Gjærbaksten står til heving og bordet er dekket. Et lite festmåltid venter.

IMG_1355 IMG_1356

Godt vi har søndager, og jammen godt jeg vet at det er åpen butikk i nærheten slik at jeg får kjøpt det jeg glemte i går. Skulle gjerne ønsket at flere butikker kunne ha åpne dører også på søndagene.

Jeg liker åpne dører. Dørene i vårt hus står som regel alltid åpne, helt eller delvis. Ikke nødvendigvis alle dører samtidig, men i hvert fall i de rommene vi oppholder oss i. Jeg trives rett og slett best i hus med åpne dører.

Liker å kjenne luft og rom rundt meg. Både i det fysiske rom, men også i det mer abstrakte rom. Se for deg at en dør lukkes bak deg og du er innesluttet i et rom eller ukjent landskap. Hvor viktig er det da ikke å finne en dør å åpne for å komme videre?

Å bli i et lukket rom er ikke framtiden. Vi trenger nye impulser og lysten til å utforske det ukjente for å komme videre.

IMG_0949

Åpne dørene, la deg påvirke av det ukjente og utforsk de muligheter det å leve gir.

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s