Noen, Ingen, Alle og Enhver

Jeg regner med at i de aller fleste hjem bor det flere enn de en faktisk vet om. Noen og Ingen er i hvert fall i mitt hus rett så ofte.

Nå er jeg litt oppgitt på disse her i huset. Noen mener at jeg eller Ingen må rydde opp i røret under vasken på badet etter gårsdagens hendelse etter middagen.

Hvorfor skal Noen eller Ingen blande inn meg? Jeg har ikke lyst å prøve meg på ting jeg ikke kan en gang til denne helgen. En fadese får være nok.

Dette fikk meg til å tenke på en gammel og sikkert velkjent historie. En historie som sier mye om hvordan det kan være.

Det var et viktig arbeid som skulle gjøres, og Alle var sikker på at Noen skulle
gjøre det. Enhver kunne ha gjort det ,men Ingen gjorde det. Noen ble sinte på grunn av dette, for det var Alles jobb. Alle trodde Enhver kunne utføre dette, men Ingen forsto at Alle ikke ville gjøre det. Det endte med at Alle bebreidet Noen da Ingen gjorde hva Enhver kunne ha gjort.

For å unngå å komme i slike situasjoner, og for å få ting gjort, må en selv ta ansvar og bare gjøre seg ferdig. Godt og velment råd, men det der med vasken på badet, det har jeg ikke lyst til å gjøre.
Får sette mitt lit til at Mr. Plumbo gjør jobben!

I mens har jeg hatt en god tur sammen med min kjære ut i en av naturperlene her på Klepp. Kleppelunden er et fint sted, uansett vær og vind. Langs turen har jeg gått og irritert meg mer og mer på Noen. Og disse Noen finnes blant hundeeiere. Det gjelder ikke Alle, men Noen som rett og slett bruker tiden sin på å plukke opp hundedritten i pose, og legger igjen posen i naturen. Disse Noen burde skamme seg.
Hvorfor tar de seg bryet med å samle dritten i pose når denne ikke kastes i søppelet?

(PS – bilder lånt fra internett)

Det er selvsagt ikke forbudt for hunden å gjøre fra seg, det er helt naturlig. MEN, det skulle vært påbudt for eieren å plukke opp dritten og kaste i søppla.

 

 

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Litt av hvert, Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s