En dag uten spesielt innhold før tunfisken gjorde sitt inntog

Ja dette ble en slik dag der ingen ting spesielt hendte egentlig. Sto opp og hoppet inn i treningstøyet, klar til en god runde på beina og avslutte med en svømmetur i utendørsbassenget. Det var planen og et oppriktig ønske.
Ehh, helt til jeg ble gjort oppmerksom på at det regnet. Regne nå, det er jo sommerferie jo.

Vil ikke ha regn!!!

Så lite skal til for å distrahere meg og endre treningsplanene. Det ble en god varm dusj i stedet, akkurat som om jeg skulle ha trent. Motivasjonen for trening er alltid den gode deilige dusjen etterpå.

Ja og så da? Lite og ingen ting, bare avslapping og småpusslerier. Nye gardinger, kryssord, et par kopper nytrukket deilig kaffe, litt småsoving innimellom og en liten tur til butikken.

Og gjett om det ble en fin handletur. Fersk og nydelig tunfisk lå og ropte på oss i fiskedisken. Den måtte vi bare få med oss hjem.

IMG_1683.JPG

Det er sjelden jeg får tak i fersk tunfisk hjemme, og når jeg kommer over det er det til en pris som føles som et ran i lommeboka. Her var prisen 16 EUR pr kg– og det er en absolutt akseptabel pris.

Min kjære lagde klar syltet fennikkel i god tid før kveldens måltid. I tillegg overrasket han med en nydelig bukett på bordet.

IMG_1681.JPG

Tunfisken ble tilberedt på aller enkleste vis, rullet i ferdig ristede sesamfrø, pepper og salt. Stekes maks 30 sekund på en side før den snus og får noen få sekunder på den andre siden. Voila – ferdig. Da gjelder å ha klar tilbehøret.

Som for oss denne gangen var gnocci med smør og persille deilig frisk salat med f.eks rød aprikos, lime og diverse andre godsaker og den deilige syltede fennikkelen.

Dette servert med en nydelig burgundisk hvitvin.

Ja så ble det en smakfull og god avslutning på dagen. Nå er vi klare for ny runde med fotballkamp. Tror det er Polen og Portugal. Tar jeg feil, så vannari. Fotball er fotball.

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s