Kamskjell med husets hjemmelagde mango-chillisaus

Etter en lang og lat bollespisende søndag, smakte det godt med litt ”kvess” til kvelds.

Kamskjell er en av livrettene mine og heldig for oss hadde vi akkurat nok kamskjell til en liten koserett i høstmørket.

Enda mer flaks var at vi hadde mer igjen av den gode hjemmelagde mango-chillisausen i kjøleskapet.
IMG_3524

Til mango-chillisausen har jeg ingen oppskrift, men kjører alle ingrediensene i en food-prosessor og smaker til. I denne er det mango, chilli, limesaft, koriander, olivenolje og sikkert litt salt hvis jeg husker riktig.

IMG_3537

Til tross for at tallerken ikke er så flott dandert og salaten ser litt halvslapp ut, var smakene så gode som jeg forventet.

En fin avslutning på en fin dag og god bruk av mat etter prinsippet «man tager hva man haver»

 

Om Ann-Christin Skretting

Min skriveglede har ført meg ut i bloggingens verden. Jeg blir lett engasjert og inspirert, og har meninger om mangt og mye
Dette innlegget ble publisert i Matgleder og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s